Nejlevnější plastika prsou zahrnuje úpravu bradavek. Jaké další zákroky vás vyjdou levně?

Nejlevnější plastikou prsou je bezpochyby úprava bradavek. Jsou ale i další chirurgicko-estetické procedury, které už dávno nejsou excentrickým výstřelkem jen pro nejbohatší. Podívejme se na některé ze zákroků, jež je možné podstoupit za méně než 30 000 korun!

Nejlevnější plastika prsou - úprava bradavky a jejího okolí

Nejdostupnější variantou v oblasti plastiky prsou je zmenšení prsních dvorců. Mnoho žen se pak uchyluje i ke korekci vpáčených bradavek, která napravuje vrozenou vadu. Obě ze zmíněných operací mají především estetický efekt a jejich cena zpravidla nepřekračuje 20 000 Kč. Před jakýmkoliv zákrokem v oblasti hrudníku je důležité nevynechat preventivní vyšetření na mamografu, aby byly podchyceny možné komplikace.

Plastická operace horních a dolních víček

Oblast očního okolí je zpravidla prvním místem, na kterém se viditelně podepisuje stárnutí. Plastická operace víček, neboli blefaroplastika, je proto ideálním řešením pro všechny, kteří mají chuť omládnout. Tento zákrok navíc pomůže vyřešit i nevzhledné kruhy pod očima. Kliniky plastické chirurgie v Praze nabízejí provedení této služby už za 15 000 Kč.

Pozvednutí obočí

Takzvaný browlift, neboli plastika obočí, má za úkol pozvednout a omladit vzhled celé tváře. Tento typ operace má velmi dlouhodobý efekt a zákazníky chirurgických klinik vyjde na zhruba 20 000 korun.

Modelace rtů

Další oblastí na obličeji, kterou je možné si nechat upravit i s menším rozpočtem, jsou rty. Je možné je zvětšit i zmenšit a jednotlivé akce lze aplikovat buď na jeden, nebo na oba rty. Výhodou tohoto úkonu je nejen jeho časová nenáročnost, ale hlavně snadné a rychlé hojení, po kterém nezůstanou žádné jizvy. Cena operace začíná na 10 000 korun a dále se odvíjí od typu zákroku.

Plastika uší

Tato plastika napravuje asymetrii uší, a to primárně jejich odstávání. Celý proces zabere zhruba dvě hodiny a vzhledem k lokální anestezii může pacient hned po jeho skončení odejít domů, není tedy nutná hospitalizace. Zákrok se zpravidla vyšplhá na přibližně 15 000 korun. Zajímavostí je, že tato operace je často prováděna i dětem. Těm se totiž rána hojí mnohem rychleji než dospělým a celý proces je méně bolestivý.

Labioplastika – operace ženských intimních partií

Během tohoto druhu zákroku dochází k upravení asymetrie a velikosti stydkých pysků. Primárním důvodem pro vykonání labioplastiky jsou kromě estetické funkce i obtíže při sportu či běžné hygieně. Operace má ale vliv například i na zvýšení libida a další aspekty běžného života. Celý proces trvá zhruba jen 30 minut a dámy v Praze vyjde na přibližně 15 000 Kč.

Liposukce

Ačkoliv liposukce patří k již finančně náročnějším zákrokům, lze i v této oblasti najít pár výjimek, které jsou cenově dostupnější. Jedná se o lokální chirurgické operace, a to například liposukce podbradku, krku či zmenšení prsou u mužů.

Jak je vidět, i s nižším rozpočtem je možné plastiku podstoupit. Výběr jednotlivých zákroků je široký – od operace obličeje přes úpravu prsou až po liposukci. Pokud už máte nějakou chirurgickou úpravu svého těla za sebou, jste s ní spokojeni? Nebo už dokonce přemýšlíte o další? Dejte nám vědět v komentářích.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy Vivantis a.s.

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy

585 Kč
Detail
Cottelli Pánská tanga - slon Cottelli Collection

Cottelli Pánská tanga - slon

199 Kč
Detail
BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml BOOM

BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml

389 Kč
Detail
Bonita nafukovací panna N.M.C.

Bonita nafukovací panna

769 Kč
Detail
Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce Dream Toys

Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce

299 Kč
Detail
Fleshlight Pink Lady (Original) Fleshlight

Fleshlight Pink Lady (Original)

1595 Kč
Detail