Rimming: Druh orálního sexu, který zahrnuje stimulaci řitního otvoru

Zdá se, že rimming je v poslední stále více oblíbený. Lidé hledají nové způsoby rozkoše a dá se říct, že i sexuálním světě existují módní trendy. V posledních letech je to rimming, kterému podléhá stále více lidí. Rimming může být prováděn oboustranně, oboustranný rimming je přirovnáván k anální 69. Co je vlastně rimming?

woman g734a50f81 640

  1. Čím se rimming vyznačuje?

Rimming, také známý jako analingus, je forma orálního sexu, která zahrnuje líbání, lízání, sání, zasouvání jazyka do řitního otvoru a další způsoby stimulace řitního otvoru sexuálního partnera. Někteří se soustředí pouze na okraj análního otvoru, protože okraj řitního otvoru je hlavní oblastí, kde člověk používá ústa a jazyk k potěšení partnera. Dráždění však nemusí probíhat pouze na vnějších okrajích řitního otvoru – všechny části řitního otvoru lze stimulovat k sexuálnímu potěšení. Mohou si ho užít všechna pohlaví a sexuální orientace.

people gcee3e17a6 640

Rimming, také nazývaný rim job, je, když někdo používá ústa a jazyk ke stimulaci řitního otvoru, análního svěrače a perinea svého partnera. Pronikání do řitního otvoru jazykem je také metoda anální stimulace. Rimming se často provádí spolu s dotykem genitálií.

girl g34b6de7f1 640

 

  1. Citlivost análního otvoru se nedá popřít

Anus je 2,5cm otvor na konci gastrointestinálního traktu, který je neuvěřitelně citlivý a má mnoho nervových zakončení. Nachází se na konci konečníku. Anatomie řitního otvoru zahrnuje anální svěrač a perineum.

couple ge696ffc99 640

 

  1. Rimming je velice intimní sexuální praktika

Rimming je další sexuální aktivita, kterou si lidé mohou užít se svými partnery, ale ne každému to bude vyhovovat. Může to být proto, že rimming nese rizika pohlavně přenosných chorob a bakteriálních infekcí. Může se také stát, že někteří lidé prostě nemají zájem. Volba zapojit se do rimmingu může být hluboce osobní. Někdy se praktikuje pouze pánský či dámský rimming.

lips g9bc586cd7 640

Ti, kteří chtějí vyzkoušet rimming, by měli mít otevřený a upřímný rozhovor se svými partnery, aby posoudili jejich zájem. Není neobvyklé, že se nejprve zdá mnoha lidem takto praktika „nechutná, a někteřé odpor nepřekonají.

body gfa2ce9ea0 640

Existuje mnoho různých způsobů, jak si užít rimming, a neexistuje žádný správný nebo špatný způsob, jak to udělat. Komunikace je klíčem ke zjištění, co v každém případě funguje a co ne.

 

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy Vivantis a.s.

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy

585 Kč
Detail
Cottelli Pánská tanga - slon Cottelli Collection

Cottelli Pánská tanga - slon

199 Kč
Detail
BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml BOOM

BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml

389 Kč
Detail
Bonita nafukovací panna N.M.C.

Bonita nafukovací panna

769 Kč
Detail
Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce Dream Toys

Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce

299 Kč
Detail
Fleshlight Pink Lady (Original) Fleshlight

Fleshlight Pink Lady (Original)

1595 Kč
Detail