Oboustranné dildo přináší rozkoš nejen při párových erotických hrátkách

 

Všechny sexuální hračky jsou extrémně zábavné a vzrušující a dokážou přeměnit váš sex na extáze orgasmů, které byste si dříve ani nedokázali představit. Od vibrátorů po sexuální nábytek a různé druhy robertků - možnosti jsou neomezené, tak rozmanité, že mohou začátečníka při výběru varianty zmást. 

Takže, pokud jste ve světě erotických pomůcek docela nováčci, ale chcete zkusit něco nového a trochu extrémnějšího než základní dilda a vibrátory, pak je tou správnou volbou oboustranné dildo.

dildo4

Co vše je třeba zvážit před nákupem oboustranného dilda

Oboustranná dilda jsou nevibrující erotickou pomůckou imitující ztopořený penis a to, co nejvíce reálně. Při výběru se soustřeďte na několik aspektů, abyste získali pro své erotické hrátky maximum rozkoše.

oboustrannedildo2

Flexibilita

Vzhledem k tomu, že oboustranné dildo se používá buď s partnerem nebo sólo pro oba otvory (vaginální a anální) současně, určitá úroveň flexibility se stává důležitou. Promluvte si s partnerem nebo se zamyslete sami – chcete vyzkoušet nějaké nové polohy? Pokud ano, jakou míru flexibility bude robertek muset splňovat, aby vám dokonale pomohl ve vašich dobrodružstvích? Odpovědi na tyto otázky vás přivedou ke správnému výběru oboustanného dilda.

Velikost

U robertků na velikosti hodně záleží, zejména na obvodu. Pokud jste ve světě dvojitých robertků nováčkem, pak je chytřejší vzít si menší, flexibilní oboustranné dildo. XXL dvojité dildo bude dobré pouze tehdy, když budete zběhlí v používání erotických hraček a budete dokonale znát své tělo.

Tvar

To bude záviset na tom, na jaký druh erotické hry se zaměřujete. Pokud chcete oboustranné dildo pro sebeuspokojení, pak pro vás bude nejlepší buď ultraflexibilní rovné dildo, nebo dildo ve tvaru U. Pokud uvažujete o uskutečnění sexuálního aktu, pak mohou být vaším ideálním tvarem připínací oboustranná dilda (s nebo bez popruhů).

oboustrannedildo

Materiál

Tuto volbu proveďte v závislosti na pocitu, který z robertka očekáváte, na úrovni flexibility a času, který chcete strávit čištěním. Mějte také na paměti hladiny toxinů v materiálu.

Možnosti, hry a úrovně, kterých můžete dosáhnout, když si pořídíte oboustranné dildo, nemají konce. Nejen, že vám přináší nesmírné potěšení, ale stejnou laskavost dělá i vašemu partnerovi, zatímco si vy užíváte vzájemnou erotickou společnost a orgasmy nabité chvíle. 

Zvažte všechny možnosti, které máte před sebou, a vyberte si dokonalé oboustranné dildo. Pokud jde o otázku „jak používat dvojité dildo?“, můžete jej použít jakýmkoli způsobem, který uznáte za vhodný a který vám přinese mnohonásobné orgasmy.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

BOOM SexGel lubrikační gel 100 ml - anal BOOM

BOOM SexGel lubrikační gel 100 ml - anal

189 Kč
Detail
Cottelli Punčochy samodržicí s krajkou černé Cottelli Collection

Cottelli Punčochy samodržicí s krajkou černé

199 Kč
Detail
Fetish Lakované ložní prádlo - PVC prostěradlo 200x230 cm - černé Fetish

Fetish Lakované ložní prádlo - PVC prostěradlo 200x230 cm - černé

449 Kč
Detail
Jelly Anal vibrátor - růžový You2Toys

Jelly Anal vibrátor - růžový

449 Kč
Detail
BOOM SexGel lubrikační gel 100 ml - neutral BOOM

BOOM SexGel lubrikační gel 100 ml - neutral

189 Kč
Detail
Inverma Largo krém pro zlepšení prokrvení penisu 40 ml Inverma

Inverma Largo krém pro zlepšení prokrvení penisu 40 ml

379 Kč
Detail