Aneta Krejčíková nahé fotky, prsa a prádlo

Mnoho našich mladých osobností není tak známých, jako Aneta Krejčíková. Známe ji díky nekonečnému seriálu televize Nova, zahrála si i ve filmu, je upovídaná, má velkou pusu plnou bílých zubů, její blonďatá hříva je často nezkrocená… Aneta je velmi temperamentní a krásná žena. Teď, kdy už má děti, se dá se říci stroze a nehezky „zklidnila“, ale byly doby, kdy o sobě dávala vědět nejen přes televizi, ale i lechtivými fotkami.

Nafocené sexy fotečky

Jestli se rádi podíváte na fotografie nahých prsou, ta Anetina jste měli možnost vidět před pár lety. Na fotografiích, ale i ve filmu, se vůbec nestyděla a ukázala komplet všechno, čím ji příroda obdařila. Všimli jste si, že i když by se někomu některá část ženina těla nemusela líbit, když je tato žena sebevědomá a má charisma, i „méně“ je u ní jednoduše předností. A Aneta umí na svém těle prosadit a vynést naprosto všechno.

Útlum díky soukromému posunu

Tak jako to často bývá, jestliže se žena stane matkou, to, v jakých polohách a při jakých příležitostech se nechává fotit, se radikálně změní. Tak je to i u této známé české herečky.

Dnes, i když se její postava po dvou porodech trochu změnila, stále propaguje spodní prádlo. Před pár měsíci nafotila úžasné lechtivé fotky ve spodním prádle, na nichž jí to neskutečně sluší. Máte-li rádi fotky, které neukážou všechno a nechají prostor i pro vaši fantazii, určitě se vám budou líbit.

A o jaké spodní prádlo se jednalo? Krajkové, podporující tvary postavy, vynášející na odiv bujaré poprsí, ale i stahovací, za které se Aneta vůbec nestydí. Ono proč si nepřiznat, že než se dá tělo po porodech do pořádku u většiny žen chvíli trvá. Tak proč si ke krásné postavě nedopomoct rychleji právě s přispěním kvalitního ale zároveň i sexy prádýlka?

Pohledejte si fotografie Anety a pokochejte se její přirozenou krásou. Ať už se budete dívat na ty z předešlých let, nebo na ty nové, určitě se vám budou líbit. Aneta je jednoduše dračice, které není co vytknout.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Mighty Thrust Thrusting and Vibrating Strapless Strap-On with Remote Control

Mighty Thrust Thrusting and Vibrating Strapless Strap-On with Remote Control

4599 Kč
Detail
Hidden Desire Bangers Tight Flip Fucker Pussy/Mouth

Hidden Desire Bangers Tight Flip Fucker Pussy/Mouth

439 Kč
Detail
Strap-on Panties

Strap-on Panties, XXL

659 Kč
Detail
Strap-on Panties

Strap-on Panties, S

659 Kč
Detail
Strap-On Panties

Strap-On Panties, M

659 Kč
Detail
Strap-on Panties

Strap-on Panties, L

659 Kč
Detail