Nahá Tereza Pergnerová fotky z Lea

Kdo by neznal naši jednu z nejúspěšnějších moderátorek hudebních pořadů devadesátých let uplynulého staletí, Terezu Pergnerovou? Milovali ji všichni, kluci i holky. Byla pověstná svým „Čágo, belo, šílenci!“, které svolávala týden, co týden v populárním hudebním pořadu Eso na stanici Nova. V té době ale přišly i její naprosto špatné zkušenosti, a to zkušenosti s drogami. Aby si na ně vydělala, klasicky vydělané peníze jí postupně nestačily. Proto se rozhodla pro netradičnější formu výdělku, a to nafocení fotografií pro pánský časopis Leo.

Úspěšná kráska z Prahy

Tereza Pergnerová se narodila v červnu roku 1974. V době, kdy začala vysílat televize Nova a ona se mohla ucházet o místo moderátorky, byl ideální pro to, aby uspěla. Byla krásná, výřečná, vždy v dobré náladě, náctiletí často dali na její výzvy, doporučení, měli v ní vzor. To, že sklouzla k drogám byl pro mnoho našich obyvatel šok. To, že pak nafotila fotografie pro LEO se dalo na jednu stranu očekávat, na druhou to u takto mladé dívky v devadesátých letech překvapilo.

Fotografie, na nichž odhaluje naprosto vše ze svého těla, jsou stále k dispozici na internetu. Tereza, které je teď již 46 let, na nich byla za holčičku, učesané dva culíky, dovádějící v baloncích, nebo jen tak posedávající, polehávající v růžovém negližé nebo roztrhaném oblečení.

Postavu měla skvělou, dalo by se říci, že jí nikde nic nechybělo ani nepřebývalo. Jenomže díky drogám si ji velmi rychle naprosto změnila. Byla vyhublá, strhaná v obličeji, pleť díky znečištění organismu plnou pupínků… A to v době, kdy brala drogy otěhotněla a s braním nedokázala přestat ani v tomto období. Tak nějak samozřejmostí bylo, že už nebyla vidět, média od ní dávala „ruce pryč“, tedy po pracovní stránce. Bulvár si na jejím těžkém životním období naopak přišel na své.

Zpět na výsluní

Tereza naštěstí podstoupila léčení a začala abstinovat. Dělala různé osvětové programy, aby mladé lidi před drogami varovala. Obsadila ji opět i televize Nova, a to do pořadu, v němž budují zdarma sociálně slabým nebo nemocným lidem nový domov.

Na fotkách, na nichž je nahá, se vám bude Tereza pravděpodobně líbit. Blondýna s jemnými rysy a hezkou tváří, sexy postavou a ve sporém odění… co víc si přát.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Mighty Thrust Thrusting and Vibrating Strapless Strap-On with Remote Control

Mighty Thrust Thrusting and Vibrating Strapless Strap-On with Remote Control

4599 Kč
Detail
Hidden Desire Bangers Tight Flip Fucker Pussy/Mouth

Hidden Desire Bangers Tight Flip Fucker Pussy/Mouth

439 Kč
Detail
Strap-on Panties

Strap-on Panties, XXL

659 Kč
Detail
Strap-on Panties

Strap-on Panties, S

659 Kč
Detail
Strap-On Panties

Strap-On Panties, M

659 Kč
Detail
Strap-on Panties

Strap-on Panties, L

659 Kč
Detail