I muži mají své potřeby – Jak vybrat masturbátor

Jak již název napovídá, budeme v článku mluvit o masturbátoru, neboli erotické pomůcce určené ke stimulaci při masturbování. Stimulování penisu může s masturbátorem provádět muž samotný, nebo může zapojit i partnerku. Ostatně, mnoho pánů masturbuje denně, téměř všichni alespoň někdy, třeba, když jsou bez partnerky, nebo ji mají, ale ona právě nemá na sex náladu, není doma, nebo je nemocná… Masturbace je zdravá! Je prospěšná k udržování zdraví prostaty, také zlepšuje kvalitu spánku, díky ní dochází k orgasmu a s ním jsou spojeny hormony štěstí.

Zvyšte svou výdrž díky masturbátoru

Možná vás to ani nenapadlo, ale masturbátor vám může pomoct s výdrží a oddálením orgasmu. Partnerka pro uspokojení potřebuje, aby měl muž výdrž, protože orgasmu dosahuje většinou až po pár minutách samotného aktu. Takže pokud se rozhodnete používat masturbátor i k tomuto účelu, můžete zvolit masturbátor s co nejlepším napodobením ženské pochvy.

Jaký otvor chcete používat?

Masturbátor vybírejte i podle toho, zda chcete, aby byl vagínou, análem nebo ústy. Toto vše umí dnešní druhy masturbátorů napodobit s velkou věrohodností.

Velikost právě pro vás

Nesmíme opomenout velikost. Z té máte možná zbytečně strach z důvodu, jak vybrat… Bez obav! Naprostá většina masturbátorů je koncipována tak, aby vyhovovala všem. Ale z praktického hlediska se zamyslete. Budete jej používat doma, nebo si jej budete brát na služební cesty? Doma jej uschováte před dětmi či nechtěnou návštěvou, ale k cestování by měl být spíš menší, aby se vám vešel téměř kdekoli a v hotelu jste jej mohli mít v bezpečí u sebe. Ty kapesní nesou označení pocket pussies.

Pozor na kvalitu

Určitě nakupujte v ověřeném sex shopu, nikoli někde „na tržnici“. Jen tak bude zboží vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu a vy se budete moct spolehnout i na kvalitu ostatních vlastností masturbátoru.

Materiál? Ten vám nejmilejší

Většina umělých vagín má většinou věrnou napodobeninu pokožky, tedy tzv. cyber skin. Masturbátory bývají vybaveny nopky, výstupky, rýhami a podobně pro zvýšení slasti při masturbaci.

K dostání jsou i masturbátory silikonové. Rozhodně se nemusíte bát žádných alergických reakcí, to už je dnes maximálně ošetřeno.

Věřím, že jsme vám poradili. Podívejte se na stav svého účtu, a vyrazte si koupit masturbátor. Cena se odvíjí od kvality, funkcí, ale také značky nebo propůjčeného jména.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy Vivantis a.s.

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy

585 Kč
Detail
Cottelli Pánská tanga - slon Cottelli Collection

Cottelli Pánská tanga - slon

199 Kč
Detail
BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml BOOM

BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml

389 Kč
Detail
Bonita nafukovací panna N.M.C.

Bonita nafukovací panna

769 Kč
Detail
Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce Dream Toys

Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce

299 Kč
Detail
Fleshlight Pink Lady (Original) Fleshlight

Fleshlight Pink Lady (Original)

1595 Kč
Detail