Kvalitní dildo může přinášet potěšení mnoho let

Kvalitní dildo vám může sloužit řadu let

Je známo, že kvalitní produkty mohou svým majitelům sloužit po dlouhá léta, a výjimkou nejsou ani dilda. Chcete takové dildo, které budete mít na celý život a budete se do něj moct vášnivě zbláznit a nikdy neuronit slzu pro jeho odchod na smetiště? Vybírejte tyto erotické pomůcky především podle materiálu!

Materiál a kvalita nade vše anebo dildo jako živé!

Ačkoliv nejpočetnější skupinou na trhu jsou dilda silikonová či dilda vyrobená z gumy nebo PVC, jejich trvanlivost se nikdy nebude rovnat dildům skleněným a ocelovým. Zajímavým trendem jsou také dilda z minerálních kamenů, ale opatrně, podle výrobců pohlcují negativní energii a jejím vlivem často praskají.

Silikon vás bude svádět svojí hebkostí, která někdy až neuvěřitelně realisticky připomíná lidskou kůži, a je dost pravděpodobné, že mu podlehnete. Na tom samozřejmě není špatného, jen se pokuste příliš se nezamilovat, ať nejste po několika měsících intenzivního používání zklamaní.

Je chirurgická ocel luxus?

Nejdražším materiálem mezi dildy je chirurgická ocel a můžete ji buď naprosto zbožňovat, nebo nenávidět, nic mezi tím. Její lesklý vzhled je totiž na jednu stranu sexy, ale na druhou stranu přísný a připomínající nemocnici. Jedno však je u ocelových didl jisté, vydrží opravdu dlouho a klidně by se mohla dědit skrz generace!

Šikovné ruce mistrů sklářů

Až nesmrtelná se mohou zdát didla skleněná a ano, je tomu tak. Pokud vám však neupadne ze třetího patra na beton. Skleněná dilda jsou kromě své životnosti oblíbená i díky možnosti je lehce zahřát či ochladit a v neposlední řadě také díky jejich čistému vzhledu, který sklo na první pohled vyvolává.

Nespokojte se s málem!

Je fajn mít ve svém nočním stolku kvalitní dildo, které vás nikdy nezklame, ale zároveň je příjemné hračky střídat podle aktuálních chutí a preferencí. Ke spokojenosti by vám mohlo stačit mít silikonovou repliku penisu, dildo s přísavkou a luxusní skleněné dildo , jakožto nesmrtelnou pomůcku nebo také vkusné těžítko.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy Vivantis a.s.

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy

585 Kč
Detail
Cottelli Pánská tanga - slon Cottelli Collection

Cottelli Pánská tanga - slon

199 Kč
Detail
BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml BOOM

BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml

389 Kč
Detail
Bonita nafukovací panna N.M.C.

Bonita nafukovací panna

769 Kč
Detail
Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce Dream Toys

Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce

299 Kč
Detail
Fleshlight Pink Lady (Original) Fleshlight

Fleshlight Pink Lady (Original)

1595 Kč
Detail