Na kolik Vás vyjde 30 minut sexu?

Dalo by se říct, že v době COVIDU by měly být priváty a holky na sex vyhledávány více než v době bez virové krize. Ať už je to tím, že trávíme více času doma zavření a unudění nebo tím, že při zavírání všech barů a clubů není, kde najít svoji vysněnou polovičku, mnoho lidí jistě napadne, že by zavítaly do privátu a zažili kvalitní sex.

Zákazníci většinou vyhledávají priváty z několika důvodů, buď to, že nemají čas či chuť si někoho hledat, či jim jde jen o to užít si prvotřídní sex, nebo se jim manželka nevěnuje tak, jako kdysi. Opak je ale pravdou, většina privátů a dívek na sex v korona krizi trpí nedostatek zákazníků, většina se totiž bojí nákazy.

Nejvíce jsou priváty populární ve velkých městech, kdy muži nejčastěji hledají na google holky na sex Brno a holky na sex Praha. Erotické priváty dávají své dívky zhruba každé 3 měsíce kontrolovat na pohlavní nemoci, takže je jasné, že určitě kontrolují i potencionální příznaky onemocnění COVID-19. Většina dívek si ve vlastním zájmu dělá testy na korona virus pravidelně sama.

Při první korona vlně se některé dívky na sex bály nákazy a tak např. kontrolovaly svým zákazníkům teplotu, měly při některých svých službách nasazenou roušku, omezily orální sex a některé dokonce přerušily svou činnost úplně. Většina si však přerušení práce nemohla dovolit z finančních důvodů, jelikož je každá druhá prostitutka matkou samoživitelkou a fungovaly i přes riziko nákazy COVIDEM.

Noční kluby a priváty měly oficiálně zavřeno, ale to bylo spíše jen naoko a fungovaly i při korona krizi, pouze klesly ceny služeb, protože chodilo čím dál méně a méně zákazníků, kteří se báli nákazy COVIDEM-19. Teď už je však většina privátů zase oficiálně otevřena.

Trpí hlavně podniky, které byly závislé na cizincích, jako jsou priváty v pohraničních oblastech s Německem.

Korona přiměla mnoho privátů a dívek na sex snížit ceny za jejich služby. Například jeden privát v Praze nabízí 20% slevu na drinky, poskytují zdarma dovoz taxíkem a erotickou show a různé další výhody. Jedna dívka na sex v Brně zlevnila hodinu svého času na 1000 Kč. U některých dívek a privátů se však ceny pohybují už od 500 Kč. Také se u některých dá platit stravenkami.

Pro představu se normální ceny za sexuální služby v pražských a brněnských privátech, ale i u soukromnic pohybují takto: 30 minut za 1 000-1 800 Kč, hodina 1 500-3 000 Kč, celá noc 5000-15 000 Kč.

Většina privátů už nemá žádná omezení a můžeme jen doufat, že další nepřibydou s přicházející druhou vlnou korona krize.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy Vivantis a.s.

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy

585 Kč
Detail
Cottelli Pánská tanga - slon Cottelli Collection

Cottelli Pánská tanga - slon

199 Kč
Detail
BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml BOOM

BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml

389 Kč
Detail
Bonita nafukovací panna N.M.C.

Bonita nafukovací panna

769 Kč
Detail
Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce Dream Toys

Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce

299 Kč
Detail
Fleshlight Pink Lady (Original) Fleshlight

Fleshlight Pink Lady (Original)

1595 Kč
Detail