Swingers párty česká videa a fotky online

Swingers párty jsou docela vyhledávanou zábavou ve světě, ale stále více i u nás. Sice není doporučována každému vztahu, pár, protože s ním může docela dobře zatřást, ale pokud se na to cítíte, nebo jste single, vezměte kamaráda a užijte si sexuální smršť bez závazků.

Na věku nezáleží

Jestliže vás trápí, koho na swingers párty potkáte, máte obavy, že tam nebude vámi preferovaná mladší či naopak starší dáma či muž, nenechte se mýlit. Na párty tohoto typu chodí zájemci ze všech věkových kategorií. Tak, jako může být rozdílný věk, mohou být zcela rozdílné i postavy účastníků. Milujete boubelky, ale nenašli jste odvahu zkusit sex s nimi? Tady je příležitost! Nebo dámy, máte zkušenosti s drobnějšími muži a rády byste zkusily sex se sportovcem či mužem „při těle“? I vás swingers párty uspokojí.

Klasické formy sexu a mazlení

Jestliže není domluveno jinak, na swingers party zažijete klasický sex a jeho běžné obměny. Ať už se budete sexuálně vzájemně ukájet s vícero ženami nebo muži, všichni by se měli chovat v rámci standardu v oblasti sexu. Máte-li rádi peprnější sexuální praktiky nebo sex v netradičních místech, polohách, je potřeba se předem domluvit, nebo si udělat párty soukromou a účastníky předem obeznámit s tím, co očekáváte, co je čeká…

Inspirujte se na webu

Ti, kdo zatím swingers party nezažili na vlastní kůži se určitě rádi předem podívají, co přibližně je čeká. Na internetu najdete mnoho videí dokumentujících swingers párty zcela zdarma. To stejné platí o fotografiích pořízených z těchto akcí. Najít můžete jak česká videa, tak zahraniční. Některá byla pořízena s naplánováním předem, některá vnikla nečekaně v okamžiku, kdy někoho z účastníků či přihlížejících napadlo točit.

Nezbývá než odhodit stud, zábrany a porozhlédnout se po okolí či větších městech, kde na kvalitní swingers párty zavítat. Zažijete něco nového, co váš sexuální život může v mnohém obohatit, ledasčemu vás naučit.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy Vivantis a.s.

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy

585 Kč
Detail
Cottelli Pánská tanga - slon Cottelli Collection

Cottelli Pánská tanga - slon

199 Kč
Detail
BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml BOOM

BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml

389 Kč
Detail
Bonita nafukovací panna N.M.C.

Bonita nafukovací panna

769 Kč
Detail
Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce Dream Toys

Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce

299 Kč
Detail
Fleshlight Pink Lady (Original) Fleshlight

Fleshlight Pink Lady (Original)

1595 Kč
Detail