5 způsobů, jak zvýšit šanci na otěhotnění

Nedaří se vám otěhotnět a stále toužíte po dítěti? Přinášíme vám ověřené způsoby, jak své snažení podpořit a zbavit se zbytečného stresu. Nezoufejte, že si vlastní potomek někdy dává na čas a vychutnejte si intimní chvíle se svým partnerem.

1) Vyzkoušejte bylinky

Mnoho rad říká, že než otěhotníte, tak byste měli být hlavně v klidu. To se však dobře říká, ovšem hůř plní. Vezměte si na pomoc bylinky. Vyzkoušejte čaj s kontryhelem, který upravuje menstruační cyklus, pomůže k pravidelné ovulaci a navíc slouží i pro psychickou pohodu. Pijte jej vždy od prvního dne menstruace po dobu 14 dnů.

2) Masáž proti neplodnosti

Neplodnost a problémy s otěhotněním řeší erotická masáž. Je na vás, zda si vyberte tantrickou masáž, která vás zbaví bloků a psychického i fyzického napětí, nebo dáte přednost erotické masáži pro páry. Díky těmto druhům masáže začnete své tělo vnímat jako chrám a pečovat o něj. Věřte, že do spokojeného života, vztahu i do těla, které milujete, přijde díte mnohem dřív a jednodušší cestou.

3) Cvičení, které pomáhá

Vyzkoušejte cvičení podle Ludmily Mojžíšové. Naučíte se správně dýchat, uvolníte pánevní dno a zpevníte veškeré potřebné svaly ke snadnějšímu otěhotnění, ale také méně bolestivému porodu. Věnujte se cvičení pravidelně, a to alespoň deset minut denně.

4) Vitamíny pro zdraví

Podpořte svou touhu otěhotnět vitamíny, které slouží pro zdraví vás i dítěte. Alespoň tři měsíce před samotným otěhotněním se snažte vyhýbat veškerým chemickým lékům, alkoholu, kouření a omezte také cukry. Přidejte do své stravy dostatek zeleniny a jako doplněk stravy používejte kyselinu listovou, která je k dostání v každé lékárně.

5) Spokojený intimní život

Pracujte na svém partnerském vztahu, stejně jako na intimním životě. Vyzkoušet můžete různé polohy, kde se nejvíc doporučuje misionářská a poloha zezadu. Začněte milostné hrátky delší předehrou, dopřejte si erotickou masáž a posléze si s partnerem užijte společný orgasmus. Masáž vám pomůže zbavit se bloků a orgasmus bude mnohem intenzivnější. /p>

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy Vivantis a.s.

Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - doplněk stravy

585 Kč
Detail
Cottelli Pánská tanga - slon Cottelli Collection

Cottelli Pánská tanga - slon

199 Kč
Detail
BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml BOOM

BOOM Sexgel silikonový lubrikační olej 100 ml

389 Kč
Detail
Bonita nafukovací panna N.M.C.

Bonita nafukovací panna

769 Kč
Detail
Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce Dream Toys

Dream Toys Handcuffs Kovová pouta na ruce

299 Kč
Detail
Fleshlight Pink Lady (Original) Fleshlight

Fleshlight Pink Lady (Original)

1595 Kč
Detail